Οι βασικές συνταγές μου: Ζαχαροπλαστική
70 εικονογραφημένες συνταγές βήμα βήμα Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Magnier - Moreno, Marianne
Μεταφραστής: Γεροκώστα, Εύη
Φωτογράφος: Lucano, Frederic
Εκδόσεις: Μεταίχμιο
- Χρονολογία Έκδοσης: Μαΐος 2009
- Σελίδες: 256
- ISBN-13: 978-960-455-592-5
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
Πώς τα κέικ σας δεν θα γίνουν λάσπη; Πώς η σαντιγί σας θα είναι αφράτη σαν του ζαχαροπλαστείου; Πώς να φτιάξετε μια μους όνειρο;
Σε αυτά και σε πολλά ακόμα ερωτήματα απαντά αυτό το βιβλίο μέσα από φωτογραφίες που συνοδεύουν τα βασικά στάδια κάθε συνταγής.
Περιλαμβάνει βασικές συνταγές ζαχαροπλαστικής για αρχάριους καθώς και τα καλύτερα γαλλικά και αγγλοσαξονικά γλυκά για τους πιο προχωρημένους.
ISBN13: | 978-960-455-592-5 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Mon cours de cuisine: La patisserie |
Συγγραφέας: | Magnier - Moreno, Marianne |
Εκδότης: | Μεταίχμιο |
Χρονολογία Έκδοσης: | Μαΐος 2009 |
Σελίδες: | 256 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 25χ20 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Βάρος: | 958 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | γαλλικά |