Οι βασικές συνταγές μου: Ζαχαροπλαστική

70 εικονογραφημένες συνταγές βήμα βήμα Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Γεροκώστα, Εύη
Φωτογράφος: Lucano, Frederic
Εκδόσεις: Μεταίχμιο
- Χρονολογία Έκδοσης: Μαΐος 2009
- Σελίδες: 256
- ISBN-13: 978-960-455-592-5
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή: 20.29 € τιμή βιβλιοχώρας: 18.26  
Πώς τα κέικ σας δεν θα γίνουν λάσπη; Πώς η σαντιγί σας θα είναι αφράτη σαν του ζαχαροπλαστείου; Πώς να φτιάξετε μια μους όνειρο; Σε αυτά και σε πολλά ακόμα ερωτήματα απαντά αυτό το βιβλίο μέσα από φωτογραφίες που συνοδεύουν τα βασικά στάδια κάθε συνταγής. Περιλαμβάνει βασικές συνταγές ζαχαροπλαστικής για αρχάριους καθώς και τα καλύτερα γαλλικά και αγγλοσαξονικά γλυκά για τους πιο προχωρημένους.
ISBN13: 978-960-455-592-5
Πρωτότυπος Τίτλος: Mon cours de cuisine: La patisserie
Συγγραφέας: Magnier - Moreno, Marianne
Εκδότης: Μεταίχμιο
Χρονολογία Έκδοσης: Μαΐος 2009
Σελίδες: 256
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 25χ20
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Βάρος: 958 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: γαλλικά