Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Ι
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Pickhan, Barbara / Straub, Andrea / Schild, Egon / Συλλογικό έργο,
Μεταφραστής: Ψαλλίδα, Παναγιώτα / Παπαφράγκου, Πολυάννα
Επιμελητής: Αγγελούσης, Γεώργιος
Εκδόσεις: Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
- Χρονολογία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2008
- Σελίδες: 112
- ISBN-13: 978-960-331-444-8
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Στη σειρά αυτών των γερμανικών μεταφρασμένων εκπαιδευτικών βιβλίων, ο μαθητής και ο αυριανός επαγγελματίας θα βρει τη φιλοσοφία που διέπει τον αρτοποιό-ζαχαροπλάστη μιας χώρας, που παράγει εκατοντάδες είδη ψωμιών και αρτοσκευασμάτων.
Θα πρέπει να προσεχθούν ορισμένα σημεία, όπως οι τύποι αλεύρων, το βάρος των αρτοσκευασμάτων κ.λπ., που πρέπει πάντα να ακολουθούν τις διαρκώς αναπροσαρμοζόμενες οδηγίες του ισχύοντος Κώδικα Τροφίμων και Ποτών. Οι επαγγελματίες θα πρέπει πάντοτε να συμβουλεύονται τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών και τον Κώδικα Υγιεινής, ώστε η παραγωγή και διάθεση των προϊόντων τους να πραγματοποιούνται σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία.
ISBN13: | 978-960-331-444-8 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Der junge Backer |
Συγγραφέας: | Συλλογικό έργο |
Εκδότης: | Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις |
Χρονολογία Έκδοσης: | Δεκέμβριος 2008 |
Σελίδες: | 112 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 29χ21 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 312 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | γερμανικά |