Προμήθειες, κοστολόγηση, έλεγχος

Για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των επισιτιστικών επιχειρήσεων Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Le Monde / Les Livres du Tourisme
- Χρονολογία Έκδοσης: Μάρτιος 2007
- Σελίδες: 247
- ISBN-13: 978-960-86928-5-5
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή: 15.52 € τιμή βιβλιοχώρας: 13.97  
Μια επισιτιστική επιχείρηση πρέπει να λειτουργεί σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών της και παράλληλα να έχει τις κατάλληλες δομές και διαδικασίες που θα εξασφαλίσουν την υψηλή αποδοτικότητά της. Το παρόν βιβλίο παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο κάθε επισιτιστική επιχείρηση μπορεί να οργανώσει τις διαδικασίες προμηθειών, κοστολόγησης, αξιοποίησης και ελέγχου των παραγωγικών της συντελεστών. Τα θέματα αυτά αναλύονται μέσα από τα κεφάλαια του βιβλίου: Οι δαπάνες για την αγορά και συντήρηση του εξοπλισμού ·Η προμήθεια των πρώτων υλών ·Το κόστος του ανθρώπινου δυναμικού ·Οι τεχνικές κοστολόγησης ·Η ορθολογική αξιοποίηση των συντελεστών παραγωγής ·Οι μέθοδοι ελέγχου ·Η αξιοποίηση της απόδοσης
ISBN13: 978-960-86928-5-5
Συγγραφέας: Τζένος, Χρήστος
Εκδότης: Le Monde / Les Livres du Tourisme
Χρονολογία Έκδοσης: Μάρτιος 2007
Σελίδες: 247
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Είδος: Βιβλίο