Έναρξη λειτουργίας εστιατορίου

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Γκολέτη, Αλεξάνδρα
Επιμελητής: Παρασκευάς, Αλέξανδρος
Εκδόσεις: Έλλην
- Χρονολογία Έκδοσης: 2007
- Σελίδες: 205
- ISBN-13: 978-960-286-585-9
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 15.21 € τιμή βιβλιοχώρας: 13.69  
Περιέχει: - Τόπος εγκατάστασης - Χρηματοδότηση - Εξοπλισμός και Διακόσμηση - Ενέργειες και Εργασίες προ της Λειτουργίας - Διαδικασίες Πρόσληψης Προσωπικού - Υποχρεώσεις Υπαλλήλων - Πολιτική τον Εστιατορίου - Αξιολόγηση Απόδοσης - Πειθαρχία - Ηθικό - Κίνητρα - Παραγωγικότητα - Προγραμματισμός της Εκπαίδευσης - Τεστ Αξιολόγησης της Εκπαίδευσης.
ISBN13: 978-960-286-585-9
Πρωτότυπος Τίτλος: The Restaurant Operator's Manual
Συγγραφέας: Reich, Allen Z.
Εκδότης: Έλλην
Χρονολογία Έκδοσης: 2007
Σελίδες: 205
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 29χ21
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 613 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: αγγλικά