Έναρξη λειτουργίας εστιατορίου
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Reich, Allen Z.
Μεταφραστής: Γκολέτη, Αλεξάνδρα
Επιμελητής: Παρασκευάς, Αλέξανδρος
Εκδόσεις: Έλλην
- Χρονολογία Έκδοσης: 2007
- Σελίδες: 205
- ISBN-13: 978-960-286-585-9
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Περιέχει:
- Τόπος εγκατάστασης
- Χρηματοδότηση
- Εξοπλισμός και Διακόσμηση
- Ενέργειες και Εργασίες προ της Λειτουργίας
- Διαδικασίες Πρόσληψης Προσωπικού
- Υποχρεώσεις Υπαλλήλων
- Πολιτική τον Εστιατορίου
- Αξιολόγηση Απόδοσης
- Πειθαρχία
- Ηθικό
- Κίνητρα
- Παραγωγικότητα
- Προγραμματισμός της Εκπαίδευσης
- Τεστ Αξιολόγησης της Εκπαίδευσης.
ISBN13: | 978-960-286-585-9 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | The Restaurant Operator's Manual |
Συγγραφέας: | Reich, Allen Z. |
Εκδότης: | Έλλην |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2007 |
Σελίδες: | 205 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 29χ21 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 613 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | αγγλικά |