Διοίκηση εστιατορίου και μπαρ

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Γκολέτη, Αλεξάνδρα
Επιμελητής: Παρασκευάς, Αλέξανδρος
Εκδόσεις: Έλλην
- Χρονολογία Έκδοσης: 2007
- Σελίδες: 431
- ISBN-13: 978-960-286-586-6
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 15.21 € τιμή βιβλιοχώρας: 13.69  
Περιέχει: - Διαχείριση της Κουζίνας και του Μενού - Διεύθυνση της Τραπεζαρίας - Διεύθυνση του Μπαρ - Διαχείριση Ρευστού και Οικονομικών - Προμηθευτές - Καθαριότητα και Υγιεινή - Ασφάλεια Εργασίας - Διαχείριση Ενεργείας και Εξοπλισμού - Οργάνωση του Μάρκετινγκ - Διεύθυνση του Εστιατορίου.
ISBN13: 978-960-286-586-6
Πρωτότυπος Τίτλος: The Restaurant Operator's Manual
Συγγραφέας: Reich, Allen Z.
Εκδότης: Έλλην
Χρονολογία Έκδοσης: 2007
Σελίδες: 431
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 29χ21
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 678 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: αγγλικά