Διοίκηση εστιατορίου και μπαρ
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Reich, Allen Z.
Μεταφραστής: Γκολέτη, Αλεξάνδρα
Επιμελητής: Παρασκευάς, Αλέξανδρος
Εκδόσεις: Έλλην
- Χρονολογία Έκδοσης: 2007
- Σελίδες: 431
- ISBN-13: 978-960-286-586-6
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Περιέχει:
- Διαχείριση της Κουζίνας και του Μενού
- Διεύθυνση της Τραπεζαρίας
- Διεύθυνση του Μπαρ
- Διαχείριση Ρευστού και Οικονομικών
- Προμηθευτές
- Καθαριότητα και Υγιεινή
- Ασφάλεια Εργασίας
- Διαχείριση Ενεργείας και Εξοπλισμού
- Οργάνωση του Μάρκετινγκ
- Διεύθυνση του Εστιατορίου.
ISBN13: | 978-960-286-586-6 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | The Restaurant Operator's Manual |
Συγγραφέας: | Reich, Allen Z. |
Εκδότης: | Έλλην |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2007 |
Σελίδες: | 431 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 29χ21 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 678 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | αγγλικά |