Υγιεινή χώρων μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Ίων
- Χρονολογία Έκδοσης: 2004
- Σελίδες: 112
- ISBN-13: 978-960-411-421-4
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 10.15 € τιμή βιβλιοχώρας: 10.15  
[...] Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται όλα τα βασικά θέματα που αφορούν τη γαστρονομική τέχνη, τα οποία σαφώς δεν περιορίζονται στη μαγειρική. Η βιβλιογραφία που χρησιμοποιήθηκε από ελληνόγλωσσα και ξενόγλωσσα βιβλία, είναι εξαιρετικά πλούσια αγγίζοντας τα όρια τόσο του κλασικού όσο και του μοντέρνου. Με τη βοήθεια αρκετών συνεργατών και έπειτα από συστηματική εργασία δέκα και πλέον ετών, παρουσιάζω αυτό το έργο για το οποίο αισθάνομαι περισσότερο επιμελητής παρά συγγραφέας. Μοιάζει με έναν κήπο με δεκάδες λουλούδια, ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία της συμμετοχής στην ομορφιά της δημιουργίας. Τόσο οι τεχνοκράτες επαγγελματίες όσο και εκείνοι που βρίσκουν στη γαστρονομία ένα πνευματικό ενδιαφέρον, έχουν να ανακαλύψουν ενδιαφέροντα πράγματα. Η επιβίωση, η ζωή και το "ευ ζην", είναι τρία τελείως διαφορετικά πράγματα και ιδιαίτερα το τελευταίο είναι οφθαλμοφανές ότι απαιτεί εκπαίδευση. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
ISBN13: 978-960-411-421-4
Συγγραφέας: Κλειδαράς, Γιώργος
Εκδότης: Ίων
Χρονολογία Έκδοσης: 2004
Σελίδες: 112
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 227 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Σειρά: Επαγγελματίας Μάγειρας