Ελαιόλαδο
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Κυριτσάκης, Απόστολος Κ.
Εκδόσεις: Ιδιωτική Έκδοση
- Χρονολογία Έκδοσης: Φεβρουάριος 2007
- Σελίδες: 671
- ISBN-13: 978-960-631-714-9
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
‘Eνα σύγχρονο και αξιόλογο βιβλίο που πραγματεύεται το δέντρο της ελιάς αλλά κυρίως το ελαιόλαδο (Συμβατικό και Βιολογικό), τη Βρώσιμη Ελιά καθώς και την Πάστα της Ελιάς. Περιγράφονται με λεπτομέρεια τα νέα συστήματα επεξεργασίας και οι τεχνικές αξιοποίησης των αποβλήτων. Ερευνώνται σε βάθος τα φυσικά αντιοξειδωτικά που περιέχονται στα προϊόντα και υποπροϊόντα της ελαιουργίας. Διερευνώνται οι παράγοντες που διαμορφώνουν την ποιότητα των ανωτέρω προϊόντων σε όλο το κύκλωμα της παραγωγικής διαδικασίας και παρέχονται σημαντικές πληροφορίες για την εφαρμογή των σύγχρονων τεχνικών ελέγχου της ποιότητας και της νοθείας. Αναλύονται τα προγράμματα HACCP και Ιχνηλασιμότητας. Τέλος παρατίθενται τα νεότερα δεδομένα για τις υγιεινές και διατροφικές ιδιότητες του ελαιολάδου που το καθιστούν ένα σπουδαίο λειτουργικό τρόφιμο.
ISBN13: | 978-960-631-714-9 |
Συγγραφέας: | Κυριτσάκης, Απόστολος Κ. |
Εκδότης: | Ιδιωτική Έκδοση |
Χρονολογία Έκδοσης: | Φεβρουάριος 2007 |
Σελίδες: | 671 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24x17 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ελληνικά |