Σύγχρονη ελαιοκομία: Ελαιόλαδο

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Ιδιωτική Έκδοση
- Χρονολογία Έκδοσης: 1997
- Σελίδες: 725
- ISBN-13: 978-960-90287-1-4
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή: 49.70 € τιμή βιβλιοχώρας: 49.70  
Το εξαιρετικό αυτό βιβλίο περιέχει αναλυτικές πληροφορίες για τη φύση του ελαιολάδου, τη βιολογική αξία του, όλες τις μεθόδους και τους τρόπους ανάλυσης του, τις πιθανές νοθείες αλλά και τις αλλοιώσεις που υφίσταται. Επίσης, περιέχει αναλυτικές πληροφορίες για το πυρηνέλαιο, την ανάλυση κόστους των ελαιοτριβείων για αυτούς που έχουν ή θέλουν να αποκτήσουν τέτοιες μονάδες, για το ραφινάρισμα, τις μαργαρίνες, τη χρήση των ελαίων στη σαπωνοποιΐα αλλά και για τον κατσίγαρο και πολλές ακόμα πληροφορίες. Αλλά, με ποιες μεθόδους εξακριβώνεται η νοθεία στο ελαιόλαδο; Τι είδη νοθείας υπάρχουν; Πως προσδιορίζεται η ποιότητα του ελαιολάδου; Τι πρέπει να προσέξετε για να βελτιώσετε την ποιότητα του λαδιού σας; Οι απαντήσεις στο βιβλίο...
ISBN13: 978-960-90287-1-4
Συγγραφέας: Μπαλατσούρας, Γεώργιος Δ.
Εκδότης: Ιδιωτική Έκδοση
Χρονολογία Έκδοσης: 1997
Σελίδες: 725
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Είδος: Βιβλίο