Λεξικό για λάδι και ξύδι
Προέλευση, γεύση, χρήση, συνταγές Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Iburg, Anne
Μεταφραστής: Ρήγα, Πασχαλία
Εκδόσεις: Τζιαμπίρης - Πυραμίδα
- Χρονολογία Έκδοσης: 2006
- Σελίδες: 299
- ISBN-13: 978-960-8208-24-7
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Οι πιο γνωστές ποικιλίες ξυδιού και λαδιού από το Α ως το Ω σε εικόνες. - Τα πάντα για την ιστορία, την παραγωγή, τα συστατικά και τα ειδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα. - Λάδι και ξύδι στην κουζίνα - γεύση, χρήση και αποθήκευση. - Αφθονία νέων και παραδοσιακών συνταγών. - Λάδι και ξύδι στο νοικοκυριό. - Πώς να παρασκευάσετε δικό σας ξύδι και λάδι. - Πού και πώς να επιλέξετε το τέλειο λάδι και ξύδι.
ISBN13: | 978-960-8208-24-7 |
Συγγραφέας: | Iburg, Anne |
Εκδότης: | Τζιαμπίρης - Πυραμίδα |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2006 |
Σελίδες: | 299 |
Εξώφυλλο: | Σκληρό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 18χ15 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Βάρος: | 600 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |