Λεξικό για λάδι και ξύδι

Προέλευση, γεύση, χρήση, συνταγές Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Ρήγα, Πασχαλία
Εκδόσεις: Τζιαμπίρης - Πυραμίδα
- Χρονολογία Έκδοσης: 2006
- Σελίδες: 299
- ISBN-13: 978-960-8208-24-7
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 17.81 € τιμή βιβλιοχώρας: 16.03  
Οι πιο γνωστές ποικιλίες ξυδιού και λαδιού από το Α ως το Ω σε εικόνες. - Τα πάντα για την ιστορία, την παραγωγή, τα συστατικά και τα ειδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα. - Λάδι και ξύδι στην κουζίνα - γεύση, χρήση και αποθήκευση. - Αφθονία νέων και παραδοσιακών συνταγών. - Λάδι και ξύδι στο νοικοκυριό. - Πώς να παρασκευάσετε δικό σας ξύδι και λάδι. - Πού και πώς να επιλέξετε το τέλειο λάδι και ξύδι.
ISBN13: 978-960-8208-24-7
Συγγραφέας: Iburg, Anne
Εκδότης: Τζιαμπίρης - Πυραμίδα
Χρονολογία Έκδοσης: 2006
Σελίδες: 299
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 18χ15
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 600 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο