Η ελιά

Ποικιλίες, καλλιέργεια, προϊόντα Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Περάκης, Βασίλης
Επιμελητής: Ψύχαλου, Μαριάννα
Εκδόσεις: Ψύχαλος
- Χρονολογία Έκδοσης: Φεβρουάριος 2009
- Σελίδες: 103
- ISBN-13: 978-960-8455-57-3
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 13.56 € τιμή βιβλιοχώρας: 12.21  
Από τη στιγμή της φύτευσης μέχρι τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών της, η ελιά έχει τις δικές της καλλιεργητικές απαιτήσεις προκειμένου να δώσει μια ικανοποιητική και ποιοτική σοδιά. Στον μικρό οδηγό με τίτλο "Η Ελιά" καταγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με: - Τις ποικιλίες - Τον πολλαπλασιασμό - Το κλάδεμα - Τη λίπανση - Τις καλλιεργητικές φροντίδες - Τη φυτοπροστασία - Τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών - Την παραγωγή ελαιόλαδου Και για τους καλοφαγάδες καλλιεργητές, στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου παρατίθονται υπέροχες συνταγές για σπιτικές ελιές και μεσογειακά πιάτα με ελαιόλαδο.
ISBN13: 978-960-8455-57-3
Πρωτότυπος Τίτλος: Coltivare l'olivo e utilizzarne i frutti
Συγγραφέας: Del Fabro, Adriano
Εκδότης: Ψύχαλος
Χρονολογία Έκδοσης: Φεβρουάριος 2009
Σελίδες: 103
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 20χ14
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 241 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: ιταλικά