6 Βήματα και 6 εργαλεία για το τέλειο service

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Εκδόσεις iWrite
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2020
- Σελίδες: 164
- ISBN-13: 978-960-627-202-8
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 12.00 € τιμή βιβλιοχώρας: 12.00  
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυµούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον κλάδο της εστίασης ως σερβιτόροι, έχοντας περιορισµένη ή και µηδενική εµπειρία στον εν λόγω κλάδο, σαν ένας µπούσουλας που εύκολα και γρήγορα θα τους οδηγήσει σε υψηλά αποτελέσµατα. Απευθύνεται ωστόσο και σε όσους επαγγελµατίες ήδη εργάζονται και αντιµετωπίζουν δυσκολίες και προβληµατισµούς σε κάποιες πτυχές της καθηµερινής τους εργασίας, δίνοντάς τους ξεκάθαρες λύσεις και βήµατα για την αντιµετώπιση µεγάλου µέρους των προβληµάτων τους. Ταυτόχρονα, απευθύνεται στον καταστηµατάρχη & επιχειρηµατία, παρέχοντάς του ένα ολοκληρωµένο εργαλείο για τα αρχικά και βασικά βήµατα εκπαίδευσης του προσωπικού του αλλά και τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών προς τον πελάτη, εκ µέρους όλων όσοι τις παρέχουν.
ISBN13: 978-960-627-202-8
Συγγραφέας: Σλιουσαρέγκο, Νίκος
Εκδότης: Εκδόσεις iWrite
Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2020
Σελίδες: 164
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 21x14
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος: Βιβλίο