Τροφογνωσία

Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας: /
Μεταφραστής: Βούλγαρη, Μαργαρίτα
Εκδόσεις: Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
- Χρονολογία Έκδοσης: 2004
- Σελίδες: 99
- ISBN-13: 978-960-331-377-9
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 10.15 € τιμή βιβλιοχώρας: 10.15  
Λαχανικά, μανιτάρια, πατάτες, φρούτα, μαγειρικά λίπη και λάδια φαγητού, το αυγό της κότας, γάλα και προϊόντα γάλακτος, τυρί, κρέας, πουλερικά και πουλιά κυνηγιού, κυνήγι, ψάρια, αστακοί, μαλάκια, χαβιάρι, δημητριακά και προϊόντα δημητριακών, γλυκαντικά, μπαχαρικά, αρωματικά φυτά, καρυκεύματα.
ISBN13: 978-960-331-377-9
Πρωτότυπος Τίτλος: Der Junge Koch. Die Junge Kochin
Συγγραφέας: Gruner, Hermann
Εκδότης: Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χρονολογία Έκδοσης: 2004
Σελίδες: 99
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 204 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: γερμανικά
Σειρά: Βιβλιοθήκη Επισιτιστικών Επαγγελμάτων