Βασικές αρχές υγιεινής διατροφής
Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Metz, Reinhold / Gruner, Hermann
Μεταφραστής: Βούλγαρη, Μαργαρίτα
Εκδόσεις: Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
- Χρονολογία Έκδοσης: 2002
- Σελίδες: 99
- ISBN-13: 978-960-331-328-1
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
Λαχανικά, μανιτάρια, πατάτες, φρούτα, μαγειρικά λίπη και λάδια φαγητού, το αυγό της κότας, γάλα και προϊόντα γάλακτος, τυρί, κρέας, πουλερικά και πουλιά κυνηγιού, κυνήγι, ψάρια, αστακοί, μαλάκια, χαβιάρι, δημητριακά και προϊόντα δημητριακών, γλυκαντικά, μπαχαρικά, αρωματικά φυτά, καρυκεύματα.
ISBN13: | 978-960-331-328-1 |
Πρωτότυπος Τίτλος: | Der Junge Koch. Die Junge Kochin |
Συγγραφέας: | Gruner, Hermann |
Εκδότης: | Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις |
Χρονολογία Έκδοσης: | 2002 |
Σελίδες: | 99 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Βάρος: | 211 γραμμάρια |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | γερμανικά |
Σειρά: | Βιβλιοθήκη Επισιτιστικών Επαγγελμάτων |