Βασικές αρχές υγιεινής διατροφής

Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας: /
Μεταφραστής: Βούλγαρη, Μαργαρίτα
Εκδόσεις: Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
- Χρονολογία Έκδοσης: 2002
- Σελίδες: 99
- ISBN-13: 978-960-331-328-1
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή: 10.15 € τιμή βιβλιοχώρας: 10.15  
Λαχανικά, μανιτάρια, πατάτες, φρούτα, μαγειρικά λίπη και λάδια φαγητού, το αυγό της κότας, γάλα και προϊόντα γάλακτος, τυρί, κρέας, πουλερικά και πουλιά κυνηγιού, κυνήγι, ψάρια, αστακοί, μαλάκια, χαβιάρι, δημητριακά και προϊόντα δημητριακών, γλυκαντικά, μπαχαρικά, αρωματικά φυτά, καρυκεύματα.
ISBN13: 978-960-331-328-1
Πρωτότυπος Τίτλος: Der Junge Koch. Die Junge Kochin
Συγγραφέας: Gruner, Hermann
Εκδότης: Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Χρονολογία Έκδοσης: 2002
Σελίδες: 99
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Βάρος: 211 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: γερμανικά
Σειρά: Βιβλιοθήκη Επισιτιστικών Επαγγελμάτων