Διατροφή και χημεία τροφίμων

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας: /
Εκδόσεις: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
- Χρονολογία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2022
- Σελίδες: 343
- ISBN-13: 978-960-466-279-1
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 15.00 € τιμή βιβλιοχώρας: 13.50  
Η χημεία των τροφίμων διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη βιομηχανία τροφίμων επειδή βοηθά τους Τεχνολόγους Τροφίμων να κατανοήσουν τα συστατικά και τη συμπεριφορά των τροφίμων και τους διατροφολόγους να αναπτύξουν υγιεινές δίαιτες. Ο κύριος στόχος των επαγγελματιών της διατροφής στη σύγχρονη εποχή είναι να εφαρμόσουν τις αρχές της διατροφής για την προώθηση της υγείας και της ευεξίας, την πρόληψη ασθενειών και την αποκατάσταση της υγείας σε άτομα, οικογένειες και σε ολόκληρη την κοινωνία. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η εφαρμογή διαφόρων επιστημονικών αρχών της επεξεργασίας τροφίμων και της χημείας των τροφίμων κρίνεται απαραίτητη. Αυτό το βιβλίο «Διατροφή και Χημεία Τροφίμων» επιχειρεί να παρουσιάσει ένα πλήρες φάσμα των πληροφοριών σχετικά με τις αρχές της διατροφής αλλά και της χημείας τροφίμων. Μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα πρακτικό βιβλίο για προπτυχιακούς/μεταπτυχιακούς φοιτητές Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής αλλά και απλούς καταναλωτές με ενδιαφέρον για τα τρόφιμα και τη διατροφή.
ISBN13: 978-960-466-279-1
Συγγραφέας: Μηνιάδου-Μεϊμάρογλου, Σοφία
Εκδότης: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Χρονολογία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2022
Σελίδες: 343
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24x17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 570 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: ελληνικά