Εγχειρίδιο τροφίμων και διατροφής
Προσαρμοσμένο στον ελληνικό τρόπο διατροφής Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Κοΐδου, Ειρήνη / Larson Duyff, Roberta
Εκδόσεις: σοφία A.E.
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιούνιος 2014
- Σελίδες: 736
- ISBN-13: 978-960-6706-69-1
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Ένας έγκυρος οδηγός διατροφής με βάση τα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα. Παρά το αδιαμφισβήτητο κύρος της Αμερικάνικης Διαιτητικής Εταιρείας, κρίθηκε σκόπιμο στην ελληνική έκδοση να γίνουν ορισμένες προσαρμογές και προσθήκες τις οποίες ανέλαβε η διατροφολόγος κα Ειρήνη Κοϊδου, αναπληρώτρια καθηγήτρια του ΑΠΘ. Το βιβλίο είναι κατάλληλο ως διδακτικό εγχειρίδιο για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Συγχρόνως, μπορεί να είναι και ένα βιβλίο αναφοράς, χρήσιμο για όλους εκείνους που επιθυμούν να κάνουν την ορθή διατροφή μέρος της ζωής τους.
ISBN13: | 978-960-6706-69-1 |
Συγγραφέας: | Larson Duyff, Roberta |
Εκδότης: | σοφία A.E. |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιούνιος 2014 |
Σελίδες: | 736 |
Σχήμα: | 29χ21 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |