Συνταγές και διαιτολόγια για άτομα με διαβήτη με γιορτινά και νηστίσιμα

Βασισμένο στη μεσογειακή διατροφή Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας: /
Εκδόσεις: Αμάλθεια Εκδοτική
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2017
- Σελίδες: 408
- ISBN-13: 978-618-83310-0-6
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 32.00 € τιμή βιβλιοχώρας: 32.00  
Η Ελένη Χαρατσή-Γιωτάκη, παθολόγος-διαβητολόγος και η Ζωή Γιωτάκη, ενδοκρινολόγος σε συνεργασία με ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων συνεργατών, φέρνουν όλη την Μεσογειακή παραδοσιακή ελληνική κουζίνα στο πιάτο το διαβητικού με ισορροπημένα διαιτολόγια και υποδειγματικά γεύματα με εδέσματα καθημερινά, γιορτινά και νηστίσιμα με μονάδες ινσουλίνης και οδηγίες αντιμετώπισης για όλους τους τύπους διαβήτη όπως παιδιών, ενηλίκων και εγκυμοσύνης. Και επειδή η διατροφή του διαβητικού είναι η υγιεινή διατροφή όλων μας, το βιβλίο αυτό είναι κατάλληλο: - Για όλη την οικογένεια, για όσους δηλαδή θέλουν να μυηθούν στην υγιεινή διατροφή για αυτούς και τα παιδιά τους - Για όσους θέλουν να προλάβουν τον διαβήτη, την υπέρταση, την υψηλή χοληστερίνη και την παχυσαρκία - Τέλος το βιβλίο αυτό θα αποτελέσει έναν πολύτιμο σύμβουλο για όλους τους επαγγελματίες υγείας (γιατρούς, νοσηλευτές, διαιτολόγους) που παρέχουν οδηγίες διατροφής και χρειάζονται συγκεκριμένη εκπαιδευτική διατροφική μεθοδολογία.
ISBN13: 978-618-83310-0-6
Συγγραφέας: Χαρατσή - Γιωτάκη, Ελένη
Εκδότης: Αμάλθεια Εκδοτική
Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2017
Σελίδες: 408
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ22
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος: Βιβλίο