Νοστιμιές μεσογειακές
Χωρίς γάλα, σιτηρά (γλουτένη), αυγό, ξηρούς καρπούς Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Βασιλοπούλου, Αιμιλία
Εικονογράφος: Φιλίππου, Ιωάννα
Εκδόσεις: Μεταίχμιο
- Χρονολογία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2016
- Σελίδες: 90
- ISBN-13: 978-618-03-0956-0
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Η πρωτοποριακή έκδοση του βιβλίου "Μεσογειακές γεύσεις χωρίς γάλα, αυγό, σιτηρά (γλουτένη) και ξηρούς καρπούς" αποτελεί σημείο-σταθμό τόσο για αλλεργικούς, όσο και για τους επαγγελματίες υγείας ως εργαλείο για την καθοδήγηση ασθενών με τροφικές αλλεργίες ή δυσανεξίες.
Παράλληλα όμως αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για άτομα υγιή, για όσους δεν καταναλώνουν κατ’ επιλογήν τα συγκεκριμένα τρόφιμα (πχ. χορτοφάγους) ή και για όσους πάσχουν από σύγχρονες χρόνιες παθήσεις, όπως Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου ΙΙ, καρδιαγγειακά νοσήματα, νευρομυϊκά προβλήματα κ.λπ., με προκλητικά νόστιμες συνταγές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά τρόφιμα που μας χαρίζει η Μεσογειακή μας Γη.
Ευάγγελος Ζουμπανέας
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Συγγραφέας
Διευθυντής Κέντρου Εκπαίδευσης
και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών
ISBN13: | 978-618-03-0956-0 |
Συγγραφέας: | Βασιλοπούλου, Αιμιλία |
Εκδότης: | Μεταίχμιο |
Χρονολογία Έκδοσης: | Δεκέμβριος 2016 |
Σελίδες: | 90 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 20χ20 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |