Γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα

Ένας σύντομος οδηγός για όσους δεν γνωρίζουν τι τρώμε Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Τρίκκα, Άρτεμις
Εκδόσεις: Ενάλιος
- Χρονολογία Έκδοσης: Οκτώβριος 2008
- Σελίδες: 364
- ISBN-13: 978-960-536-368-0
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 17.24 € τιμή βιβλιοχώρας: 15.52  
Όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι τα τρόφιμα που μπαίνουν στο πιάτο μας δεν είναι αυτά που ήταν κάποτε. Τρώμε γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα, χωρίς να το γνωρίζουμε. Η βιομηχανία της βιοτεχνολογίας ανθεί και πλουτίζει. Το ζήτημα είναι ότι οι επιπτώσεις στο περιβάλλον και στην υγεία μας προβλέπονται τραγικές... Περιέχουν τα τρόφιμα που υπάρχουν στα ράφια μας γενετικώς τροποποιημένα συστατικά; Αν και ίσως δεν το γνωρίζουν, οι περισσότεροι Αμερικανοί καταναλώνουν ήδη γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα. Οι μεγάλες επιχειρήσεις βιοτεχνολογίας συνάντησαν σθεναρές αντιδράσεις στην Ευρώπη, αλλά κατάφεραν να τις κάμψουν και πλέον δρουν ανεξέλεγκτα. Στα ράφια των σουπερμάρκετ της Ευρώπης, τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα έχουν πάρει ήδη τη θέση τους, έχουν αρχίσει ήδη να καταναλώνονται. Είναι τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα επικίνδυνα για το περιβάλλον -και φυσικά για το σώμα μας; Τι επιπτώσεις θα έχουν στις μελλοντικές γενιές; Πώς μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε από τα άλλα; Ο Άντι Ρις δίνει τις απαντήσεις που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε.
ISBN13: 978-960-536-368-0
Πρωτότυπος Τίτλος: Genetically Modified Food
Συγγραφέας: Rees, Andy
Εκδότης: Ενάλιος
Χρονολογία Έκδοσης: Οκτώβριος 2008
Σελίδες: 364
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 21χ14
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 556 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: αγγλικά
Σειρά: Διατροφή