Εισαγωγή στη διατροφή του ανθρώπου

Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας:
Μεταφραστής: Κωνσταντινίδου, Μαρία, διατροφολόγος
Επιμελητής: Γιαννακούλια, Μαρία / Ματάλα, Αντωνία-Λήδα / Kok, Frans J. / Vorster, Hester H. / Gibney, Michael J.
Εκδόσεις: Παρισιάνου Α.Ε.
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2007
- Σελίδες: 449
- ISBN-13: 978-960-394-467-6
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή: 55.78 € τιμή βιβλιοχώρας: 55.78  
[...] Η σχετική θεματική βιβλιογραφία είναι πλούσια και εμπλουτίζεται συνεχώς. Ο τόμος αυτός, πρωτοβουλία της Nutrition Society του Ηνωμένου Βασιλείου, συγκεντρώνει αξιόλογα κείμενα που συνέγραψαν κορυφαίοι διεθνώς επιστήμονες. Τα περιεχόμενα κεφάλαια αναφέρονται στα επιμέρους θρεπτικά συστατικά, στην αξιολόγηση της διαιτητικής έρευνας, στην ασφάλεια των τροφίμων και στις διατροφικές πολιτικές. Καλύπτονται, με τον τρόπο αυτό, τα "συστατικά" θέματα της επιστήμης της διατροφής, παρέχονται εμπεριστατωμένες ανασκοπήσεις των μέχρι σήμερα βιβλιογραφικών δεδομένων και προωθείται η ανάπτυξη της κριτικής σκέψης του αναγνώστη. [...] (από τον πρόλογο των επιμελητών)
ISBN13: 978-960-394-467-6
Πρωτότυπος Τίτλος: Introduction to Human Nutrition
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Εκδότης: Παρισιάνου Α.Ε.
Χρονολογία Έκδοσης: Ιανουάριος 2007
Σελίδες: 449
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
Βάρος: 804 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: αγγλικά