Η τρούφα και η καλλιέργειά της
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Γάτσιος, Κάσσανδρος
Εκδόσεις: ΑγροΤύπος ΑΕ
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιούνιος 2007
- Σελίδες: 106
- ISBN-13: 978-960-7667-30-4
- Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
αρχική τιμή:
Το βιβλίο αυτό, το πρώτο για την τρούφα στην ελληνική γλώσσα, έρχεται να καλύψει ένα κενό στη βιβλιογραφία και να βοηθήσει όσους σκέπτονται να ασχοληθούν με την καλλιέργειά της. Στο βιβλίο περιγράφονται τα διάφορα είδη τρούφας και αναλύεται ο βιολογικός τους κύκλος. Δίνονται οι λεπτομέρειες της τεχνικής της καλλιέργειας με στοιχεία κόστους εγκατάστασης και συντήρησης μιας φυτείας. Παρουσιάζονται οι τρόποι συγκομιδής, η εμπορία, καθώς και οι γαστρονομικές και θρεπτικές ιδιότητες της τρούφας. Στο παράρτημα του βιβλίου υπάρχει ένα ετήσιο ημερολόγιο εργασιών του τρουφοκαλλιεργητή.
ISBN13: | 978-960-7667-30-4 |
Συγγραφέας: | Γάτσιος, Κάσσανδρος |
Εκδότης: | ΑγροΤύπος ΑΕ |
Χρονολογία Έκδοσης: | Ιούνιος 2007 |
Σελίδες: | 106 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 24χ17 |
Διαθεσιμότητα: | Εξαντλημένο |
Είδος: | Βιβλίο |