Στοιχεία τεχνολογίας και έλεγχοι ποιότητας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων

Εργαστηριακό εγχειρίδιο Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας: /
Εκδόσεις: Ίων
- Χρονολογία Έκδοσης: 2005
- Σελίδες: 255
- ISBN-13: 978-960-411-483-2
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 20.29 € τιμή βιβλιοχώρας: 20.29  
Το εργαστηριακό εγχειρίδιο για την ποιότητα και τεχνολογία γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων γράφτηκε για να καλύψει κυρίως εκπαιδευτικές ανάγκες στον τομέα αυτό. Ένα μέρος αφιερώνεται στην αναλυτική περιγραφή ορισμένων κλασικών μεθόδων που χρησιμοποιούνται στον έλεγχο γάλακτος και των προϊόντων του. Οι εξελίξεις στον αναλυτικό τομέα του γάλακτος και τον τροφίμων γενικότερα είναι σημαντικές και οι μέθοδοι τροποιούνται και αλλάζουν με ταχείς ρυθμούς. Η Διεθνής Ομοσπονδία Γάλακτος, το τελευταίο διάστημα, αναμορφώνει ή τροποποιεί δικές της μεθόδους και εκδίδει κοινά standards με τον ISO. Στο εγχειρίδιο αυτό έχουν περιληφθεί, εκτός από αναγνωρισμένες διεθνώς μεθόδους και άλλες που είναι απλές και έχουν χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια και οι οποίες μπορούν να εφαρμοσθούν από μικρές επιχειρήσεις και είναι πιο εύχρηστες από εκπαιδευτική πλευρά. Πέρα απ' αυτό όμως, γίνεται μια γενικότερη επισκόπηση των διαφόρων ελέγχων και επισημαίνεται και η σημασία τους. Προσπάθεια επίσης καταβλήθηκε να καλυφθεί με συνοπτικό τρόπο η τεχνολογία και ορισμένες βασικές ιδιότητες του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων. Το κόμμα στους δεκαδικούς αριθμούς έχει αντικατασταθεί από την τελεία. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
ISBN13: 978-960-411-483-2
Συγγραφέας: Κεχαγιάς, Χρήστος
Εκδότης: Ίων
Χρονολογία Έκδοσης: 2005
Σελίδες: 255
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 494 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο