Γάλα και προϊόντα γάλακτος

Τεχνολογία, χημεία και μικροβιολογία Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας: /
Μεταφραστής: Χατήρης, Ιωάννης
Εκδόσεις: Ίων
- Χρονολογία Έκδοσης: 2009
- Σελίδες: 432
- ISBN-13: 978-960-411-659-1
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 32.46 € τιμή βιβλιοχώρας: 32.46  
Για το βιβλίο αυτό έχει ληφθεί υπόψη όχι μόνο οι απαιτήσεις σπουδαστών και αποφοίτων αντίστοιχων σχολών αλλά και των διπλωματούχων που παίρνουν θέση στη βιομηχανία και αντιμετωπίζουν νέες και πιθανόν δύσκολες καταστάσεις. Το βιβλίο έχει τέτοια δομή ώστε να αντιμετωπίζει τις ανάγκες των σπουδαστών με βασικές γνώσεις χημείας, βιοχημείας και μικροβιολογίας, αλλά και ατόμων που εργάζονται στη βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων. Η βασική προσέγγιση είναι να παρουσιαστούν οι βιομηχανικοί μέθοδοι από άποψη τεχνολογική σε σχέση με τη χημεία και τη μικροβιολογία με τα βασικά των επιστημών αυτών. Η γαλακτοβιομηχανία με την ευρεία έννοια περιλαμβάνει και τις απομιμήσεις προϊόντων γάλακτος και ανάλογα προϊόντα. Σε όλα τα κεφάλαια του βιβλίου υπάρχουν παραπομπές καθώς και ασκήσεις, ώστε να γίνεται εφαρμογή της θεωρίας. Επίσης, όπου περιλαμβάνονται όπου χρειάζεται σημεία ελέγχου, βασισμένα στο σύστημα HACCP.
ISBN13: 978-960-411-659-1
Πρωτότυπος Τίτλος: Milk and Milk Products, Technology, Chemistry and Microbiology
Συγγραφέας: Varnam, Alan H.
Εκδότης: Ίων
Χρονολογία Έκδοσης: 2009
Σελίδες: 432
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 720 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: αγγλικά