Flavours & Delights

Tastes & pleasures of Ancient and Byzantine Cuisune Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας: / / / / /
Εκδόσεις: Αρμός
- Χρονολογία Έκδοσης: Μάρτιος 2013
- Σελίδες: 232
- ISBN-13: 978-960-527-747-5
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 24.88 € τιμή βιβλιοχώρας: 22.39  
Ένα μοναδικό, εικονογραφημένο βιβλίο γαστρονομίας όπου η κουζίνα και οι συνταγές υποτάσσονται ευχάριστα στην ιστορία τους, όπου οι μάγειροι και οι δημιουργίες τους ταξινομούνται εύληπτα σε μικρά κεφάλαια με θέματα όπως οι αρχαίες και βυζαντινές νοστιμιές, τα αφροδισιακά, τα άνθη στη μαγειρική, τα "πολεμικά" όσπρια, το βοτάνι της Μακεδονίας, τα γεμιστά πουλερικά, τα φαγητά των αγίων, η φασολάδα και τα στρείδια των αγγέλων, τα γλυκά και η σαλάτα του αυτοκράτορα. Πρόκειται για μία έκδοση υψηλής εκλαΐκευσης που απευθύνεται ταυτόχρονα τόσο στους ειδικούς όσο και στο ευρύ κοινό που θέλει να γνωρίσει έγκυρα και να απολαύσει τον γαστρονομικό κόσμο του παρελθόντος, έναν κόσμο που είναι πάντα παρόν. Η αγγλική έκδοση στοχεύει στην γνωστοποίηση στο διεθνές αναγνωστικό κοινό των στοιχείων της γαστρονομικής ιστορίας της αρχαιότητας από τον βαθύ γνώστη της, τον Andrew Dalby, και του βυζαντινού κόσμου από τους Johannes Koder, Ηλία Αναγνωστάκη, Μαρία Λεοντσίνη και Χρυσή Μπούρμπου.
ISBN13: 978-960-527-747-5
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Εκδότης: Αρμός
Χρονολογία Έκδοσης: Μάρτιος 2013
Σελίδες: 232
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 21χ15
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος: Βιβλίο