Βότανα και μυρωδικά

Από τη γλάστρα στο τραπέζι σας: Καλλιέργεια, συγκομιδή, μαγείρεμα Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας: /
Μεταφραστής: Μαυρικάκη, Ευαγγελία Θ. / Γιαννακοπούλου, Χαρά, 1972-
Εκδόσεις: Εκδόσεις Πατάκη
- Χρονολογία Έκδοσης: Σεπτέμβριος 2011
- Σελίδες: 192
- ISBN-13: 978-960-16-4215-4
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 16.42 € τιμή βιβλιοχώρας: 14.78  
Ο πρακτικός οδηγός από τη γλάστρα στο πιάτο για να καλλιεργήσετε και να μαγειρέψετε βότανα με επιτυχία. Ένας φωτογραφικός κατάλογος που περιέχει περισσότερα από 120 μαγειρικά βότανα, με πληροφορίες για τη γεύση, τις ιδανικές συνθήκες καλλιέργειας και τον τρόπο χρήσης τους στη μαγειρική. Εμπνευσμένες προτάσεις φύτευσης σε ζαρντινιέρες και γλάστρες που περιλαμβάνουν μεσογειακά βότανα, βότανα καθημερινής χρήσης και βότανα για σαλάτες. Οδηγίες βήμα προς βήμα για τη φύτευση, καλλιέργεια, συγκομιδή και αποθήκευση της σοδειάς και για τη χρήση της στην παρασκευή φαγητών και ποτών. Πάνω από 60 συνταγές για αρωματικά βούτυρα, λάδια και ξίδια, αρωματικούς πολτούς και μαρινάδες, σαλάτες και ντρέσινγκ.
ISBN13: 978-960-16-4215-4
Πρωτότυπος Τίτλος: The Cook's Herb Garden
Συγγραφέας: Cox, Jeff
Εκδότης: Εκδόσεις Πατάκη
Χρονολογία Έκδοσης: Σεπτέμβριος 2011
Σελίδες: 192
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Σχήμα: 20χ16
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 519 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο
Αρχική Γλώσσα: αγγλικά
Σειρά: Πρακτικοί Οδηγοί