Αρτοποιητική τέχνη
Τύπος: ΒιβλίοΣυγγραφέας: Δρακόπουλος, Γιάννης
Επιμελητής: Ντερέκας, Κωνσταντίνος
Εκδόσεις: Mystis Editions
- Χρονολογία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2020
- Σελίδες: 109
- ISBN-13: 978-618-5421-15-1
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή:
Η Αρτοποιία είναι μία πολύ εξειδικευμένη και απαιτητική τέχνη, καθώς πρέπει να συνδυάζει την άριστη γεύση µε τη σταθερή καλή ποιότητα και τη δημιουργικότητα με τη μαζική παραγωγή. Γεγονός επίσης είναι ότι η Αρτοποιία οφείλει να ακολουθεί τις πλέον σύγχρονες απαιτήσεις για εξειδικευμένη και υγιεινή διατροφή αλλά και να προάγει τον πλούτο των παραδοσιακών συνταγών. Το εύρος των γεύσεων και των υφών που μπορούν να δημιουργηθούν την κάνει να ξεχωρίζει στο χώρο των γαστρονομικών τεχνών. Οι επαγγελματίες τεχνίτες Αρτοποιοί είναι από τους πλέον περιζήτητους και υψηλά αμειβόμενους στο πεδίο αυτό. Εν τούτοις, λίγοι είναι εκείνοι που πραγματικά έχουν την δυνατότητα να διδάξουν σωστά και υπεύθυνα σε νέους υποψήφιους επαγγελματίες την Τέχνη της Αρτοποιίας.
ISBN13: | 978-618-5421-15-1 |
Συγγραφέας: | Δρακόπουλος, Γιάννης |
Εκδότης: | Mystis Editions |
Χρονολογία Έκδοσης: | Δεκέμβριος 2020 |
Σελίδες: | 109 |
Εξώφυλλο: | Μαλακό εξώφυλλο |
Σχήμα: | 29x21 |
Διαθεσιμότητα: | Κυκλοφορεί |
Είδος: | Βιβλίο |
Αρχική Γλώσσα: | ελληνικά |