The Chef's Way

All about Cookery and Confectionery in English Classes: Fruit, Vegetables, Pasta, Patisserie Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας: / /
Εκδόσεις: Le Monde
- Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2001
- Σελίδες: 456
- ISBN-13: 978-960-86928-2-4
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 28.40 € τιμή βιβλιοχώρας: 28.40  
Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες μάγειρες, ζαχαροπλάστες, αρτοποιούς. Για να μπορείτε:- να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά -να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά -να αναγνωρίσετε το περιεχόμενο των συσκευασιών τροφίμων όπως αυτό αναγράφεται στις εξωτερικές ετικέτες στα αγγλικά -να ενημερωθείτε για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του εξοπλισμού της επαγγελματικής σας κουζίνας, όπως αυτά διατυπώνονται από τον κατασκευαστή της -να επικοινωνήσετε με τους αλλοδαπούς συνεργάτες σας στο χώρο εργασίας. Γιατί τα τουριστικά επαγγέλματα δεν έχουν σύνορα και γι' αυτόν τον λόγο όλοι όσοι ασχολούνται ή σκοπεύουν να ασχοληθούν με αυτά, θα πρέπει να εξασφαλίσουν την ικανότητα άριστης επικοινωνίας και στα αγγλικά.
ISBN13: 978-960-86928-2-4
Συγγραφέας: Μολφέσης, Δημήτρης
Εκδότης: Le Monde
Χρονολογία Έκδοσης: Νοέμβριος 2001
Σελίδες: 456
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος: Βιβλίο