Τζουμέρκα

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/templates/product.php on line 31 Εκδόσεις: Explorer
- Χρονολογία Έκδοσης: 2014
- Σελίδες: 180
- ISBN-13: 9789606686979
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 14.84 € τιμή βιβλιοχώρας: 13.36  
Εκεί που σμίγουν οι νομοί Ιωαννίνων, Άρτας και Τρικάλων σας περιμένουν για να σας γοητεύσουν τα εντυπωσιακά Τζουμέρκα, μια από τις ομορφότερες ελληνικές γωνιές.
Τα Τζουμέρκα (Αθαμανικά όρη), που έδωσαν το όνομά τους στην περιοχή, και το Περιστέρι (Λάκμος), η Κακαρδίτσα και ο Άραχθος, μαζί με τα υπόλοιπα ρέματα, έχουν φιλοτεχνήσει ένα υπέροχο τοπίο, που έχει κηρυχτεί εθνικό πάρκο.
Εδώ η φύση έχει δημιουργήσει πανδαισία βλάστησης, υπέροχους καταρράκτες, επιβλητικά βουνά, συναρπαστικά ποτάμια, έξοχα σπήλαια.
Εδώ οι άνθρωποι άφησαν το στίγμα τους σε παραδοσιακά σπίτια, γεφύρια, βρύσες και μοναστήρια -όλα χτισμένα με πέτρα και άφταστο μεράκι-, αλλά και σε παραδοσιακές τέχνες, όπως η ασημουργία.
Συρράκο, Καλαρρύτες, Ματσούκι, Άγναντα, Πράμαντα, Μελισσουργοί, Χουλιαροχώρια, Κατσανοχώρια - είναι μερικοί από τους πανέμορφους οικισμούς της περιοχής που εντυπωσιάζουν κάθε επισκέπτη.
Ζήστε από κοντά αυτήν την εξαίσια ελληνική γωνιά, με τον οδηγό του Explorer στα χέρια σας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
ISBN13: 9789606686979
Συγγραφέας: Μηνανάκης, Βασίλης
Εκδότης: Explorer
Χρονολογία Έκδοσης: 2014
Σελίδες: 180
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί