Οι επιπτώσεις στην απασχόληση από την διεύρυνση της ευρωπαϊκής ένωσης και την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών

Εργασίες του διεθνούς συνεδρίου: Κρήτη 2005 Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας: /
Επιμελητής: Σπυριδάκος, Αθανάσιος / Γιαννακόπουλος, Διονύσης Ι. / Ναγόπουλος, Νίκος / Δημόπουλος, Κωνσταντίνος Γ. / Ματσατσίνης, Νικόλαος Φ.
Εισηγητής: Δημόπουλος, Κωνσταντίνος Γ. / Σαμαντά - Ρούντη, Ειρήνη / Κυριαζόπουλος, Παναγιώτης Γ. / Ζαμπετάκης, Λεωνίδας / Μουστάκης, Βασίλης Σ. / Σπυριδάκος, Αθανάσιος / Παλιατσός, Αθανάσιος Γ. / Γρηγορίου, Παναγιώτης Γ.
Φορέας: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Πειραιά / Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Εκδόσεις: Δρόμων
- Χρονολογία Έκδοσης: 2005
- Σελίδες: 230
- ISBN-13: 978-960-8330-50-4
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 9.02 € τιμή βιβλιοχώρας: 8.11  
Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η κοινωνία μας αφορά το θέμα της απασχόλησης. Κατά τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο αυτό. Ιδιαίτερα στο χώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετά την τελευταία διεύρυνση και ενόψει μελλοντικών διευρύνσεων παρατηρείται αύξηση των προβλημάτων στην απασχόληση των πολιτών της. [...] Βασικός στόχος του βιβλίου αυτού είναι η κάλυψη βασικών θεμάτων αλλά και η ανάπτυξη προβληματισμού για τη μελέτη των επιπτώσεων στην απασχόληση από την διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών. Επίσης ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει τη βάση για την ανάπτυξη ενός γόνιμου διάλογου επιστημόνων της κοινωνικής οικονομίας, του μάρκετινγκ μάνατζμεντ και των νέων τεχνολογιών με επιστήμονες, επιχειρηματίες και εργαζόμενους με στόχους αφενός μεν την ανάδειξη των ειδικών προβλημάτων και των επιπτώσεων και αφετέρου την αναζήτηση λύσεων για την αντιμετώπιση του προβλήματος. (από τον πρόλογο)
ISBN13: 978-960-8330-50-4
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Εκδότης: Δρόμων
Χρονολογία Έκδοσης: 2005
Σελίδες: 230
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Βάρος: 491 γραμμάρια
Είδος: Βιβλίο