Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα

Συγγραφέας:
Εκδόσεις: Ουρανός
- Χρονολογία Έκδοσης: 2014
- Σελίδες: 248
- ISBN-13: 9789605590048
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 15.42 € τιμή βιβλιοχώρας: 15.42  
Μοναδικότητα λόγου, ανέκφραστα βιώματα, συγκλονιστικές πνευματικές εμπειρίες, δρώμενα θεία και ιερά... Εγρήγορση του νου, όπου οι αισθήσεις συγκεφαλαιώνονται στην όραση... Καρδιά που πάλλει από συγκίνηση και αίσθημα αναξιότητας. Κείμενα συγκλονιστικά, όπου η ποίηση και η μουσική κυριαρχούν, αναλύουν και ερμηνεύουν. Πρόσωπα που ξεπερνούν την όποια φαντασία, κινούνται και εναλλάσσονται μπροστά μας. Κι ο πρωταγωνιστής, ο αγαπών και ανεχόμενος, ο θύων εαυτόν και ταπεινούμενος, ο "προσφερόμενος τοις πάσι".
Πρόσωπο της Ιστορίας μοναδικό, κορυφαίο, σωτήριο. Από την "άκραν ταπείνωσιν" και το Πάθος του Σταυρού στη δόξα της Ανάστασης. Κυρίαρχος του θανάτου και αυτοζωή ο ίδιος, Κύριος των πάντων και όλων των κόσμων.
Κι όλοι εμείς καλούμαστε στην πνευματική πανδαισία "εν κατανύξει και σεμνότητι", ώστε να βιώσουμε το "εκούσιον Πάθος" του, ως λυτρωτικό πάθος δικό μας, από το θάνατο στη ζωή, στην αναστάσιμη Ζωή τη δική του. Κι όλα αυτά "σήμερον" και κάθε Μεγάλη Εβδομάδα ως "σήμερον" και κάθε ώρα και στιγμή ως "σήμερον", "τον ονειδισμόν αυτού φέροντες" και της Αναστάσεως "τέκνα φωτός"· μετά του Χριστού, της Παναγίας Αχράντου Θεοτόκου, των αγίων Αποστόλων, και των αγίων "ληστών" και "πορνών", ότι "Χριστός έπαθε και ανέστη και δια τούτο λυτρωτής των ψυχών ημών".
Μεγάλη Εβδομάδα, "οδοιπορούντες και αληθεύοντες εν Χριστώ αναστάντι, νυν και αεί..." (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

ISBN13: 9789605590048
Συγγραφέας: Κισιώτης, Στέφανος
Εκδότης: Ουρανός
Χρονολογία Έκδοσης: 2014
Σελίδες: 248
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Δεν υπάρχουν κριτικές
Στείλτε την κριτική σας
* Όνομα
  Email
* Σχόλια
 
  * Υποχρεωτικά πεδία