Τεχνικός αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής

Απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων πιστοποίησης Ι.Ε.Κ. Τύπος: Βιβλίο
Συγγραφέας: / / /
Εκδόσεις: Λεξίτυπον
- Χρονολογία Έκδοσης: Ιούλιος 2019
- Σελίδες: 266
- ISBN-13: 978-960-597-144-1
- Διαθεσιμότητα: **Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη
αρχική τιμή: 17.00 € τιμή βιβλιοχώρας: 15.30  
Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εγχειρίδιο - βοήθημα που απευθύνεται στους καταρτιζόμενους, τους απόφοιτους καθώς και τους εκπαιδευτικούς της ειδικότητας των Ι.Ε.Κ. "Τεχνικός Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής". Όπως και το προηγούμενο βιβλίο "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης", σχεδιάστηκε προκειμένου να συμβάλλει στην εμπέδωση των γνώσεων που αποκτήθηκαν από τους μαθητές κατά τη διάρκεια της κατάρτισής τους και να τους βοηθήσει να τεκμηριώσουν με επιτυχία τις γνώσεις τις οποίες απέκτησαν.
ISBN13: 978-960-597-144-1
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Εκδότης: Λεξίτυπον
Χρονολογία Έκδοσης: Ιούλιος 2019
Σελίδες: 266
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα: 24χ17
Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί
Είδος: Βιβλίο
Δεν υπάρχουν κριτικές
Στείλτε την κριτική σας
* Όνομα
  Email
* Σχόλια
 
  * Υποχρεωτικά πεδία