Τα μανιτάρια στην ελληνική κουζίνα
Με 280 υπέροχες συνταγές για να μαγειρεύετε άγρια και καλλιεργημένα μανιτάρια
Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο ζωικής προέλευσης
Κρέας, προϊόντα με βάση το κρέας, κρέας πουλερικών, ψάρια, μαλάκια και μαλακόστρακα
Εισαγωγή στην εφαρμοσμένη πληροφορική των επιχειρήσεων
Λειτουργικά συστήματα (Dos, Windows), επεξεργασία κειμένου (Word), Excel, Powerpoint, Access, Interner Explorer, Outlook (e-mail)
Στοιχεία τεχνολογίας και έλεγχοι ποιότητας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων
Εργαστηριακό εγχειρίδιο
Ηλεκτροτεχνία
Ερωτήσεις - ασκήσεις πολλαπλής επιλογής: Με αναλυτικές απαντήσεις για τον διαγωνισμό των εκπαιδευτικών