Γάλα και προϊόντα γάλακτοςΤεχνολογία, χημεία και μικροβιολογίαISBN-13: 978-960-411-659-1Συγγραφέας: Varnam, Alan H.Εκδότης: ΊωνΔιαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότηαρχική τιμή: 32.46 €τιμή βιβλιοχώρας: 32.46 €
Ποτά: Τεχνολογία, χημεία και μικροβιολογίαISBN-13: 978-960-411-380-4Συγγραφέας: Varnam, Alan H.Εκδότης: ΊωνΔιαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότηαρχική τιμή: 30.43 €τιμή βιβλιοχώρας: 30.43 €
Κρέας και προϊόντα κρέατοςISBN-13: 978-960-405-940-9Συγγραφέας: Varnam, Alan H.Εκδότης: ΊωνΔιαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότηαρχική τιμή: 20.80 €τιμή βιβλιοχώρας: 20.80 €