Varnam, Alan H.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:3)
Γάλα και προϊόντα γάλακτος Τεχνολογία, χημεία και μικροβιολογία ISBN-13: 978-960-411-659-1 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 32.46 τιμή βιβλιοχώρας: 32.46
Ποτά: Τεχνολογία, χημεία και μικροβιολογία ISBN-13: 978-960-411-380-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 30.43 τιμή βιβλιοχώρας: 30.43
Κρέας και προϊόντα κρέατος ISBN-13: 978-960-405-940-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 20.80 τιμή βιβλιοχώρας: 20.80