This, Herve Ο Ερβέ Τις γεννήθηκε το 1955 στη Suresnes της Γαλλίας. Σπούδασε φυσική και χημεία και το 1995 ανακηρύχθηκε διδάκτωρ των Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Paris VII. Ιδρυτής, µαζί µε τον Nicholas Kurti, του κινήµατος της μοριακής γαστρονοµίας, έχει γίνει ευρύτατα γνωστός, καθώς μάλιστα συνεργάζεται και µε το Γάλλο -βραβευμένο µε τρία αστέρια Michelin- σεφ Pierre Gagnaire. Στο ενεργητικό του έχει μια σειρά δραστηριοτήτων, που περιλαµβάνουν σεμινάρια, διαλέξεις, ερευνητικό έργο, δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε επιστημονικές επιτροπές, συγγραφή βιβλίων. Συνεργάζεται επίσης και με το "Pour la Science", τη γαλλική έκδοση του "Scientific American".
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:2)
Η μαγειρική είναι αγάπη, τέχνη, τεχνική ISBN-13: 978-960-435-533-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 20.00 τιμή βιβλιοχώρας: 18.00
Μοριακή γαστρονομία Κατσαρόλες και δοκιμαστικοί σωλήνες ISBN-13: 978-960-16-2930-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 19.78 τιμή βιβλιοχώρας: 17.80