Khodorowsky, Katherine Γαστρονόμος, κοινωνιολόγος των γεύσεων, μέλος της Γαλλικής Ακαδημίας Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής, η Kατρίν Kοντορόβσκυ έχει γράψει πολλά βιβλία, ανάμεσά τους και το "Σοκολάτα 100%", σε συνεργασία με τον καθηγητή Eρβέ Pομπέρ.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Σοκολάτα και κύριες ποικιλίες κακάο Ένας πλήρης οδηγός ISBN-13: 978-960-16-1454-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 5.97 τιμή βιβλιοχώρας: 5.38