Χατζηανδρέου, Εμμανουήλ Ο Εμμανουήλ Χατζηανδρέου έχει ένα πραγματικό πάθος για την παρασκευή του ψωμιού. Μετά την μαθητεία του και την απόκτηση πτυχίου αρτοποιίας γερμανικού τύπου στην Ν. Αφρική και την Ναμίμπια, δημιουργώντας και μαθαίνοντας νέες τεχνικές και συνταγές στην Ελλάδα και την Γερμανία. Μετά εγκαταστάθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έχει δουλέψει με τον Γκόρντον Ράμσεϊ, καθώς και στον φούρνο Τζάντζες και την Ντέυλσφορντ Οργκάνικ.
Έχει κερδίσει διάφορα βραβεία για τα ψωμιά του, όπως το "Ψωμί σίκαλης με σταφίδες", το "Χωριάτικο ψωμί με προζύμι" και το "Άσπρο ψωμί με τυρόγαλο".
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Πεντανόστιμα ψωμιά Συνταγές για ψωμιά με μαγιά, με προζύμι ή σόδας και διάφορα αρτοπαρασκευάσματα ISBN-13: 978-960-6838-26-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 23.89 τιμή βιβλιοχώρας: 23.89