Χάρος, Ανδρέας Ο Ανδρέας Χάρος γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου του 1976. Από νεαρή ηλικία γράφτηκε στους προσκόπους, οι οποίοι για τα επόμενα χρόνια ήταν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του και έτσι ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα γνωρίζοντας τοπικές συνταγές.
Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του με την ειδικότητα του Chef, επέκτεινε τα ενδιαφέροντά του στο Restaurant Management και στον Γαστρονομικό Τουρισμό. Από το 2011 μέχρι σήμερα ασχολείται με τα παραδοσιακά προϊόντα και την μαγειρική σε πολλά γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία. Ως chef, τοποθετεί όλες τις γευστικές του αναμνήσεις στα πιάτα του, επιδιώκοντας ταυτόχρονα να αφήσει ένα λιθαράκι σε αυτό που ονομάζεται ελληνική κουζίνα.

(Πηγή: "24γράμματα", 2022)
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:2)
Όπως μαγείρευαν οι αρχαίοι Έλληνες ISBN-13: 978-618-201-846-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 19.00 τιμή βιβλιοχώρας: 19.00
Όψον ιστορία ISBN-13: 978-618-201-391-5 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 22.00 τιμή βιβλιοχώρας: 22.00