Φραγκιαδουλάκη, Γιούλη Η Γιούλη Φραγκιαδουλάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1984. Το 2003 εισάγεται στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης και κατά τη διάρκεια των σπουδών της ολοκληρώνει την πρακτική της άσκηση στο ΠΕ.ΠΑ.Γ.Ν.Η.(Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου) στο Παιδοδιαβητολογικό Ιατρείο και στο Ιατρείο Παιδικής Παχυσαρκίας. Το 2010 ολοκληρώνει την πτυχιακή της εργασία με θέμα "Το Μεσογειακό Διατροφικό πρότυπο σε μονάδες μαζικής εστίασης στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης" και τον Μάρτιο του 2010 αποφοιτεί από το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας. Από το 2003 έως σήμερα έχει συμμετάσχει σε συνέδρια διατροφής, παχυσαρκίας και μεταβολισμού. Δούλεψε εθελοντικά για δύο μήνες στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στο τμήμα διαιτολογίας. Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος και από τον Σεπτέμβριο του 2010 αρθρογραφεί συστηματικά σε ημερήσιες εφημερίδες και σε περιοδικά. Έχει μιλήσει για θέματα διατροφής σε τοπικό σταθμό ραδιοφώνου και έχει δώσει ομιλίες σε σχολεία της περιοχής του Αρκαλοχωρίoυ. Επίσης, έχει αναλάβει την θρεπτική ανάλυση συνταγών σε γνωστό εστιατόριο του Ηρακλείου, το "Παντοπωλείο Γεύσεων". Από τον Σεπτέμβριο του 2010 είναι Υπεύθυνη Νοτίου Ελλάδας της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας και Επιστημονική Διευθύντρια της Διαιτολογικής Μονάδας "Λόγω Διατροφής" στο Ηράκλειο Κρήτης.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Διατροφή ORAC σε συνταγές που θα λατρέψετε ISBN-13: 978-960-9693-00-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 25.88 τιμή βιβλιοχώρας: 25.88