Τζίφα, Κωνσταντίνα Η Κωνσταντίνα Τζίφα είναι πτυχιούχος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κατέχει μεταπτυχιακό στη Διασφάλιση Ποιότητας από το ΕΑΠ και είναι εργαστηριακή συνεργάτης στο ΤΕΙ Καλαμάτας.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Έλεγχος ποιότητας τροφίμων Εργαστηριακός οδηγός ISBN-13: 978-960-351-744-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 45.65 τιμή βιβλιοχώρας: 41.09