Ραπίτης, Γεώργιος Ο Γεώργιος Ραπίτης κατάγεται από τη Χίο. Σπούδασε Μαγειρική Τέχνη στο Schoolcraft College και έχει BSc στη Διαιτητική από το Πανεπιστήμιο Madonna. Είναι ενεργό μέλος του American Dietetic Association και τώρα διδάσκει σε σεμινάρια υγιεινής μαγειρικής στο Schoolcraft College. Έχει εργαστεί ως διαιτολόγος στο Garden City Hospital στο Michigan των Η.Π.Α.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Μαγειρική για εγκύους Νόστιμες και θρεπτικές συνταγές για τη μέλλουσα μητέρα ISBN-13: 978-960-8228-49-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 19.17 τιμή βιβλιοχώρας: 17.25