Ραμαντάνης, Σπυρίδων
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:3)
Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του ISBN-13: 978-960-357-138-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 65.00 τιμή βιβλιοχώρας: 58.50
Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του ISBN-13: 978-960-357-073-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 28.53 τιμή βιβλιοχώρας: 25.68
Αποτίμηση ρίσκου και ασφάλεια τροφίμων ISBN-13: 978-960-7998-30-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 20.29 τιμή βιβλιοχώρας: 20.29