Παπαδόπουλος, Δημήτρης Ε. Ο Δημήτρης Ευαγ. Παπαδόπουλος γεννήθηκε στη Νάξο το 1965. Τελειώνοντας το Γυμνάσιο, σε ηλικία 16 χρονών αρχίζει την επαγγελματική του ενασχόληση στο οικογενειακό εστιατόριο "Συμπόσιο", όπου παίρνει τα πρώτα μαθήματα μαγειρικής από μεγάλους σεφ της εποχής. Δύο χρόνια μετά φεύγει από τη Νάξο για να πάει στην Αθήνα. Εκεί, στο ζαχαροπλαστείο "Dolce" του Κολωνακίου, μαθαίνει την ζαχαροπλαστική, με την οποία θα ασχοληθεί μετέπειτα επαγγελματικά, δημιουργώντας μαζί με τον αδελφό του Γιάννη το ζαχαροπλαστείο "Ραντεβού".

Συχνές είναι οι εμφανίσεις του στα ΜΜΕ, με σκοπό την προβολή της Ναξιώτικης παραδοσιακής κουζίνας. Το 1990 βραβεύτηκε στην τουριστική έκθεση "Φιλοξενία" της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας την παραδοσιακή κουζίνα της Νάξου.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Δημητροκάλλη και έχει δύο παιδιά, τον Βαγγέλη και την Ιακωβίνα. Ζει μόνιμα στη Νάξο.

Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Ξερολιθιές της γεύσης Παράδοση και γαστρονομία της Νάξου ISBN-13: 978-960-518-365-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 28.86 τιμή βιβλιοχώρας: 25.98