Μαρκάκη, Παναγιώτα
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:2)
Τρόφιμα: Έλεγχος ποιότητας, ασφάλεια και μικροβιολογία ISBN-13: 978-960-9732-22-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 35.00 τιμή βιβλιοχώρας: 35.00
Χημεία τροφίμων ISBN-13: 978-960-351-952-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 29.86 τιμή βιβλιοχώρας: 26.87