Κλειδαράς, Γιώργος Ο Γιώργος Κλειδαράς, προέρχεται από οικογένεια μαγείρων Μικρασιατικής καταγωγής και από τη νεαρή του ηλικία ήρθε σε επαφή με τον κόσμο της Μαγειρικής. Σπούδασε στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων το 1983 και έλαβε μέρος σε διάφορα επιμορφωτικά σεμινάρια και παρουσιάσεις. Η σταδιοδρομία του ξεκίνησε σαν μια συλλογή επαγγελματικών εμπειριών και έγινε ένα μαγικό ταξίδι που συνεχίζεται.
Εργάστηκε στο Cappa club στην Κρήτη, στο Intercontinental στην Αθήνα και στην Ταϊλάνδη, στη Λέσχη Αξιωματικών Σπάρτης, στο Collosos Beach Hotel της Ρόδου, στο Preciux Gastronomie στην Αθήνα και στο Υπουργείο Εξωτερικών, στο Take Five Jazz Club Restaurant στο Κολωνάκι, στο Sirines Beach Hotel Σάμου, στο Βαρούλκο στον Πειραιά και στην Intercatering ως exclusive chef. Από το 1996 έως σήμερα εργάζεται ως Καθηγητής Γαστρονομικής Τέχνης στη Σχολή Chef d' Oeuvre, και έχει λάβει μέρος σε διάφορα φεστιβάλ, διαγωνισμούς, επαγγελματικά συνέδρια και τηλεοπτικές εκπομπές. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Λέσχης Αρχιμαγείρων "Eurotoques" και του Chef Club Αθηνών. Παράλληλα εργάζεται ως Γαστρονομικός σύμβουλος σε διάφορες επιχειρήσειςς σχετικά με την Οργάνωση και τον Εξοπλισμό της Κουζίνας, την εκπαίδευση νέων μαγείρων, τη σύνθεση κάρτας Menu, τη διαφήμιση, τα εξειδικευμένα service και την Decoration. Αρθρογραφεί σε διάφορα περιοδικά του χώρου και εκδίδει βιβλία ως συμβολή στην επιγένεση της Μεγάλης Τέχνης της Υπηρεσίας.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:8)
Αποκάλυψη Μελχισεδέκ Γραφή πρώτη: Εσωτερικός χριστιανισμός ISBN-13: 978-960-430-464-6 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 20.00 τιμή βιβλιοχώρας: 18.00
Έλεγχος και τιμολόγηση εδεσμάτων ISBN-13: 978-960-411-677-5 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 9.13 τιμή βιβλιοχώρας: 4.56
Στοιχεία οινολογίας ISBN-13: 978-960-411-678-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 18.26 τιμή βιβλιοχώρας: 18.26
Εστιατορική τέχνη, μενού, οινολογία, καφέ μπαρ ISBN-13: 978-960-411-301-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 53.76 τιμή βιβλιοχώρας: 53.76
Υγιεινή χώρων μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής ISBN-13: 978-960-411-421-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 10.15 τιμή βιβλιοχώρας: 10.15
Μαγειρική τέχνη ISBN-13: 978-960-411-303-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 36.01 τιμή βιβλιοχώρας: 36.01
Ιστορία, δεοντολογία και αγωγή ISBN-13: 978-960-411-299-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 15.21 τιμή βιβλιοχώρας: 15.21
Μαγειρική τέχνη ISBN-13: 978-960-411-304-0 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 43.11 τιμή βιβλιοχώρας: 43.11