Δημητριάδης, Σίμος Ο Σίμος Δημητριάδης έχει διατελέσει για πολλά χρόνια Chef σε μεγάλα ξενοδοχεία της Ελλάδας, ενώ έχει πολλές εμπειρίες από το εξωτερικό. Ιδρυτικό μέλος του Chef's club από το 1992, συμβάλει καθοριστικά στην εξέλιξη της Δημιουργικής κουζίνας, επιλέγοντας αριστοτεχνικά τα υλικά για τις καινούριες του συνταγές, κυρίως από την Ελληνική Γη. Από το 1994 διατελεί κριτής της Challenge Europeen de la Gastronomie στο Μπορτώ για την ανάδειξη του καλύτερου νέου ευρωπαίου Chef. Επίσης, είναι μέλος της Chaine des Rotisseurs και της Euro-Toques, καθώς και τιμητικό μέλος της Λέσχης Γαστρονόμων Μακεδονίας. Ο Σίμος πιστεύει ότι οι γνώσεις και η πείρα πρέπει να μεταλαμπαδεύονται και γι' αυτό τα τέσσερα τελευταία χρόνια ασχολείται κυρίως με τη διδασκαλία.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Χειμωνιάτικη collection ISBN-13: 978-960-535-179-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 16.29 τιμή βιβλιοχώρας: 16.29