Γκελντής, Γιάννης Ο Γιάννης Γκελντής γεννήθηκε το 1967 στο Βισμπάντεν της Γερμανίας από Έλληνες γονείς. Αριστούχος πτυχιούχος του "Ecole de l' hotelier de Lausanne" στην Ελβετία, ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Χαϊδελβέργη και στο Σότο Μαρίνο της Ιταλίας.
Θήτευσε κοντά σε διακεκριμέα ονόματα που πρωταγωνιστούν στις διεθνείς γαστρονομικές σκηνές. Μέντοράς του όμως παραμένει ο πατέρας του, ο οποίος είναι καταξιωμένος σεφ.
Με πολλές διακρίσεις, τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα, νιώθει βαθιά ικανοποίηση για την κατάκτηση των "Χρυσών Σκούφων" του και δηλώνει αθεράπευτα μαγεμένος με την ελληνική κουζίνα που κυριαρχεί στα διεθνή γαστρονομικά δρώμενα.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:4)
120 προτάσεις με φέτα Ορεκτικά, κυρίως πιάτα, επιδόρπια ISBN-13: 978-960-368-390-2 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 18.17 τιμή βιβλιοχώρας: 16.35
Τρώγοντας... χάνοντας ISBN-13: 978-960-442-295-1 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 20.81 τιμή βιβλιοχώρας: 20.81
100 καλύτερες συνταγές για γλυκά ISBN-13: 978-960-442-744-4 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 18.70 τιμή βιβλιοχώρας: 14.84
100 καλύτερες συνταγές της ελληνικής κουζίνας Μαγειρική step by step ISBN-13: 978-960-442-174-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο αρχική τιμή: 18.70 τιμή βιβλιοχώρας: 18.70