Γεωργίου, Κίμων Ο Κίμων Γεωργίου γεννήθηκε το 1964 στην Κόρινθο. Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για να συνεχίσει έπειτα τις σπουδές του σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Birmingham UK. Ασχολείται με τη Γαστρονομία ως αναλυτής και περιηγητής για περισσότερα από 20 χρόνια.
Κατά τη διάρκεια των χρόνων αυτών αποκόμισε σημαντικότατες εμπειρίες δουλεύοντας για αρκετές εταιρείες που ειδικεύονται στην ποιοτική Γαστρονομία στην Ιταλία, Ισπανία και Αγγλία. Ο στόχος του απλά συνοψίζεται στην παρακάτω αρχή "120.000 χλμ. το χρόνο αναζητώντας την υπέροχη Γαστρονομία, τους ανθρώπους της και τις παραδόσεις τους".
Το 2006 ο Κίμων Γεωργίου ίδρυσε τη δική του Σχολή Γαστρονομίας, στα πλαίσια της οποίας παραδίδονται σεμινάρια που ειδικεύονται στο φαγητό, το τυρί και το κρασί, στην ανθρωπολογία τους και την ιστορία τους. Από το 2007 παρουσιάσει τη δική του εκπομπή μαγειρικής στον ΑΝΤ1 Κύπρου.
Ο Κίμων Γεωργίου είναι σύμβουλος σε θέματα Γαστρονομίας σε διάφορες επιχειρήσεις. Ιδρυτής και διευθυντής του Il Paesano Delicatessen - Banca del Vino στη Λευκωσία, και επίσης αναλυτής μάρκετινγκ σε θέματα Γαστρονομίας στην εταιρεία Valsana, στην περιοχή του Veneto στην Ιταλία, μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες διάθεσης gourmet προϊόντων εντός και εκτός Ιταλίας.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Το θεσπέσιο ταξίδι στη γεύση Nuova Gastronomia: Οι 33 γαστρονομικοί τίτλοι που θα μεσουρανήσουν στο μέλλον ISBN-13: 978-960-6748-47-9 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 19.91 τιμή βιβλιοχώρας: 17.92