Πεσλής, Βασίλης Δ. Ο Βασίλης Πεσλής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977, µε καταγωγή από το Νεοχώρι Καρδίτσας και τον Ξυλοσύρτη Ικαρίας. Έχει σπουδάσει Γραφιστική και έχει εργαστεί κυρίως ως γραφίστας, σελιδοποιητής και σκιτσογράφος σε εκδοτικούς οίκους.

Η σχέση του µε τη συγγραφή ξεκίνησε από µικρή ηλικία, πρώτα µέσω των σεναρίων που έγραφε για τα κόµικς που σχεδίαζε, στη συνέχεια µε τη συγγραφή ευθυµογραφηµάτων ή παιδικών θεατρικών και, τέλος, µέσω του προσωπικού του ιστολογίου, στο οποίο εξακολουθεί να γράφει ακόµη κατά καιρούς (κυρίως κείµενα σατιρικού περιεχοµένου).

Τον Νοέµβριο του 2020 κυκλοφόρησε δωρεάν το 42 µέρες, το πρώτο του κωµικό e-book, ενώ τον Μάρτιο του 2021 η συνέχεια αυτού, 187 µέρες. Αυτή την περίοδο ετοιµάζει το τρίτο και τελευταίο µέρος της τριλογίας, καθώς και µια ακόµα συλλογή διηγηµάτων τρόµου και µυστηρίου.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Μην ανοίξεις την πόρτα ISBN-13: 978-960-626-390-3 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 18.51 τιμή βιβλιοχώρας: 18.51