
Το συγγραφικό της έργο ξεκινά το 2007 και έκτοτε γράφει θεατρικά έργα, διηγήματα και παραμύθια.
Έχει κάνει θεατρική προσαρμογή σε λογοτεχνικά κείμενα και γράφει στίχους για τραγούδια. Έχει γράψει κείμενα και σκηνοθετήσει παραστάσεις που έχουν παρουσιαστεί σε σημαντικούς χώρους, όπως στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Αρχαίο Ωδείο Πάτρας, στο Συνεδριακό Κέντρο Παν/μιου Πατρών, συνεργαζόμενη με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως την Εύα Κοταμανίδου, τον Ηλία Λογοθέτη, τον Γρηγόρη Βαλτινό κ.ά.
Σημαντική στιγμή στην καλλιτεχνική της πορεία είναι η σκηνοθεσία στην κεντρική σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών της παράστασης «Café aman Istanbul-Μπακλαχοράνι: το καρναβάλι της Πόλης» το 2020, σε κείμενο δικό της.
Το τελευταίο της βιβλίο «Κωστής Παλαμάς-οι μούσες που αγάπησα» ανέβηκε το καλοκαίρι του 2021 ως θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστή τον Γρηγόρη Βαλτινό και σε σκηνοθεσία του ίδιου.
Είναι παντρεμένη με τον συνθέτη Σάκη Παπαδημητρίου και έχει δύο κόρες, την Άσπα και την Έλενα.
(Πηγή: "Εκδόσεις Ηδύφωνο", 2022)