Μπαραμπούτης, Άρης Ο Άρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Σπούδασε ζωγραφική στην Αccademia di belle arti di Bologna από όπου και αποφοίτησε το 2005 με βαθμό άριστα. Παρακολούθησε εργαστήρια χαρακτικής, ενδυματολογίας θεάτρου και κινηματογράφου, θεωρία της τέχνης και πολιτιστική ανθρωπολογία, παράλληλα ασχολήθηκε με τη θεωρία της ψυχολογίας της φόρμας και τη σχέση της σύγχρονης τέχνης με το παιδικό/βρεφικό σχέδιο. Από το 2002 συμμετέχει σε ομαδικές εκθέσεις, ενώ το 2006 παρουσίασε τη πρώτη του ατομική έκθεση στη Βαβέλ και συμμετείχε στο Διεθνές φεστιβάλ Κόμικς της Βαβέλ (Αθήνα-Γκάζι). Το 2007 συμμετείχε στην έκθεση Κοινός Τόπος III "Urban Legends" στην Αθήνα, ενώ το 2008 πήρε μέρος στην έκθεση Κόμικς της Βαβέλ στο Πεκίνο στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου με την Ελλάδα ως τιμώμενη χώρα. Το ίδιο έτος συμμετείχε στην έκθεση "Τέχνη στη τέχνη" στο πολιτιστικό κέντρο "Μελίνα Μερκούρη". Το 2009 συμμετείχε για δεύτερη φορά στο Διεθνές φεστιβάλ Κόμικς της Βαβέλ στο Γκάζι.
Συνεργάζεται επαγγελματικά με διαφημιστικές εταιρίες στο καλλιτεχνικό-γραφιστικό τομέα καθώς και με εκδοτικούς οίκους Σήμερα, ολοκληρώνει το Master in Arti Visive oth oxoAn LABA Libera Accademia di Belle Arti di Firenze.. Η τελευταία συμμετοχή του ήταν στο Booze Cooperativa στα πλαίσια της έκθεσης Carte Blance VIII με τίτλο "ΒΕΛΑΞΑ".
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Διάλογοι με 12+1 εικαστικούς ISBN-13: 978-960-89258-7-8 Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 24.88 τιμή βιβλιοχώρας: 22.39