Μήλας, Σπύρος Ο Σπύρος Μήλας έχει ασχοληθεί με όλα τα είδη του λόγου: ποίηση, διήγημα, νουβέλα, μυθιστόρημα, χρονικό, θέατρο, μελέτες για την τέχνη καθώς και τους πολιτισμούς.
Μέχρι τώρα έχει εκδόσει περί τα 40 βιβλία, περισσότερα σε ποίηση. Σε παγκόσμιο διαγωνισμό διηγήματος έχει πάρει δύο πρώτα βραβεία. Επίσης το βραβείο "Ιπεκτσί" στην ποίηση το 1983 και σε διήγημα το 1987.
Ο Θέμος Κορνάρος τον παρουσιάζει για πρώτη φορά με το διήγημα "Ανέζα" ενώ ασχολούνται επαινετικά με το λογοτεχνικό του έργο πολλοί κριτικοί όπως οι: Μάρκος Αυγέρης, Χρήστος Λεβάντας, Γιάννης Κορδάτος, Νίκος Παππάς, Δημήτρης Σιατόπουλος, Ηλίας Σιμόπουλος, Στέλιος Γεράνης, Βασίλης Λαζανάς, Μήτσος Κατσίνης κ.ά.
Αρκετά του έργα έχουν μεταφραστεί και δημοσιευτεί σε περιοδικά και εφημερίδες του εξωτερικού. Ποιήματα και διηγήματά του υπάρχουν σε ανθολογίες στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Από το 1980 ασχολείται κι επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία. Επίσης διακρίνεται και σαν κριτικός τέχνης.
Ταξινόμηση βάση
Αρ. βιβλίων ανά σελίδα
(σύνολο:1)
Όμηροι της χούντας Χρονικό ISBN-13: Εκδότης: Διαθεσιμότητα: ** Αποστέλλεται κατόπιν παραγγελίας σε 2-4 ημέρες και εφόσον υπάρχει στον εκδότη αρχική τιμή: 12.72 τιμή βιβλιοχώρας: 11.45